02 mei 2007

Zusje

Ja, ze is hier. Eindelijk. We verheugden ons er al maanden op en deze week is het dan zover; mijn zusje logeert bij ons. Ze is voor het eerst sinds ze 3 jaar geleden naar Spanje is verhuisd weer in Nederland. Wel even wennen voor haar, maar goed. Het is gezellig en we kletsen heel wat af. Ze heeft het behoorlijk druk want iedereen wil haar zien, spreken en verwennen. Gelukkig maar. Ik geniet nog maar een paar dagen van haar en dan gaat ze weer terug naar Dilip en mama. Dan is het weer wachten tot de zomer voor we elkaar weer zien.

Labels:

3 Comments:

Blogger Sien said...

Wat fijn voor je, zeker in deze vervelende periode, een goede steun, liefde, lachen en gezelligheid heb je zeker verdiend ! Geniet ! En groetjes aan Angie !

16:46  
Anonymous Anoniem said...

Fijn dat je zo geniet. Dat is fijn en heb je ook verdiend! Mijn zusje was net ook even bij me op bezoek, gezellig voor het huis in de zon zitten en wat eten en kletsen. Leve de zus!

20:42  
Blogger MacBuccaneer said...

Dank je wel voor jullie lieve reacties. Tijd vliegt dus deze dagen gaan snel maar zijn wel heel intens. Dus dan kunnen we straks weer een poosje voort!

08:53  

Een reactie posten

<< Home