02 januari 2007

Jarig!

Eindelijk is het dan zover; Sofia is jarig! En vandaag is wel een bijzondere verjaardag want ons kleine meisje wordt 10.
Tien jaar geleden verblijdde ze onze harten met haar komst. Met het ochtendgloren van die tweede januari kwam dit zonnetje in ons leven.


Het geboortekaartje

Ontroerd door alle gebeurtenissen die zich in korte tijd hadden afgespeeld lieten we onze gevoelens verwoorden door de Maestro van de Opera Lyrica. In het bijzonder door het slotkoor van 'Turandot':

Turandot
Padre augusto, conosco il nome dello straniero!
Il suo nome è… Amor!
La folla
Amor! O sole! Vita! Eternità!
Luce del mondo e amore!
Ride e canta nel sole l'infinità nostra felicità!
Gloria a te! Gloria a te! Gloria!

Denk de muziek er even bij, want zingen kan ik zelf helaas niet. Het gaat natuurlijk om de kracht van de muziek die bij dit tekstje hoort, niet om de tekst zelf.


Op deze foto is Sofia een paar minuten oud. Wat een klein poppetje!

Elke dag opnieuw is het weer geweldig als haar ogen opengaan. Meteen is de wereld niet meer stil maar gebeurt er vanalles. Vragen, verhalen, spelletjes, grapjes en knuffels. Heerlijk.

Die kleine meid is alleen niet meer zo heel klein, vanaf vandaag schijnt niet alleen de zon in huis, maar woont er ook een tiener!

Labels: ,

5 Comments:

Blogger petertwigt said...

GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!!

01:48  
Blogger Sien said...

Gefeliciteerd met deze grote meid, dezelfde moedergevoelens heb ik ook net een paar dagen geleden gehad, 10 jaar, wat een mijlpaal, en wat gaat het snel, maar de geboorte is nog net alsof het gisteren was ! Dorine heet, Dorine Victoire Marie, mijn "victory in life" !
Een heel gelukkig en gezond 2007 voor jou en je familie, in de hoop dat we dit jaar nog iets dichterbij kunnen komen (misschien niet in afstand maar wel "by heart")
Gefeliciteerd Sofia en maak er een reuze leuke dag van !

11:28  
Blogger Sien said...

Wanneer was jouw verjaardag dan ook alweer, heb ik die nou gemist of was het iets later in januari ? mmmm, Sien en een verjaardag missen, somethin' wrong here !

18:31  
Blogger Unknown said...

Nee hoor Sien, Feliz is 20 januari jarig! Nothing´s wrong there!

09:30  
Blogger Sien said...

oef, kan ik nog ff aan een poststuk werken hahaha

11:26  

Een reactie posten

<< Home